Martohet me të fejuarën në spital, ndahet nga jėta pak orë më vonë

Martohet me të fejuarën në spital, ndahet nga jėta pak orë më vonë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

U martua në spi tal, kur për atë nuk kishte shumë për të bërë, pasi gjeti vde.kjen pak orë pas c eremonisë.

Dy të rinjtë anglez Ian Tong dhe Gemma, u martuan në sp ital, pas muajsh të tërë së mundje dhe vuajtje.

Ian u d iagnostikua në muajin maj nga një s ëmundje e pashërueshme në formë të av ancuar, duke u detyruar të sh trohet menjëherë në sp ital. Para se të vd.iste ama, dëshironte që të realizonte ëndrrën e tij, të martohej me nënën e dy fëmijëve.

“Ian ishte pë rkeqësuar ditëve të fundit, me zor mbushej me frymë dhe kishte kri za ep ilepsie. Infermieret e dinin që donim të martoheshim, kështu që e sistemuan r epartin në mënyrë të tillë që të zhvillonim një ce remoni”, shprehet Gemma.

Pak orë më vonë, Ian nd ërroi j.etë. Bashkëshortja e tij thotë se i duhet të ecë përpara për fëmijët dhe duhet t’iu shpjegojë se çfarë ndodhi me babanë e tyre./