Lopën po e nxore përditë në TV e bën vlerë kombëtare, vajza, trupi është fole ku rri sh’pirti, s’mund ta…!

Lopën po e nxore përditë në TV e bën vlerë kombëtare, vajza, trupi është fole ku rri sh’pirti, s’mund ta…!

Shpendi e di që zogjtë nuk ruhen në fole të mbyllura, pasi duan diell”, duke nënkuptuar kështu tr upin, e mandej ir onizon kur thotë se “por as në atë (folenë), ku fryn era,./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…