Habit 28-vjeçarja me deklaratën: S’kam pasur ndonjëherë të dashur e as kam puthur por dua të kem një fëmijë…

Habit 28-vjeçarja me deklaratën: S’kam pasur ndonjëherë të dashur e as kam puthur por dua të kem një fëmijë…
Amy Hart e kishte hu mbur shpresën për t’u bërë nënë një ditë.

28-vjeçarja ka thënë se s’ka pasur fare të dashur dhe se nuk ka put hur fare. Mirëpo ajo ka vendosur që të bëhet nënë.mm

Ajo thotë: “Unë gjithmonë kam dashur fëmijë dhe nuk mund ta shoh veten duke mos i pasur. Kjo është arsyeja pse unë doja të ng rija vezët e mia tani, ndërsa ato janë ende të reja dhe të shëndetshme. Ajo është në një histori dashurie tashmë me Curtis Pritchard.