Enca nuk paska një por dy të dashur, e pranoi vetë: Unë e kom një biond dhe një t’zi si ti s’ma/thejn…

Enca nuk paska një por dy të dashur, e pranoi vetë: Unë e kom një biond dhe një t’zi si ti s’ma/thejn…

Enca po qëndron së fu ndmi në Dubai.

Përmes një videoje të publikuar në st orien e saj në Instagram, artistja shqiptare tregoi se shumë shpejt do publikojë projektin e dytë për vitin 2021.
“S’kom nevojë për b oyfriend se i kom dy c opë knej. Unë e kom një biond dhe një t’zi si ti s’ma th ejn”, ka shkruar Enca në video.