E shkuara e ėrrët e Teas: Policia i gjente 800 bimë kànàbis sàtivà, àrrestohej në flågrancë njeriu i shtrenjtë!

E shkuara e ėrrët e Teas: Policia i gjente 800 bimë kànàbis sàtivà, àrrestohej në flågrancë njeriu i shtrenjtë!.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Tea Trifoni është një ndër personazhet më të disktuara të Për’Puthen. Ajo doli në emision me Andin së bashku, por nuk ishte një ma rrëdhënie e sinqertë, pasi në të vërtetë Tea ishte e lidhur me Beartin.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Marr ëdhënia me djalin nga Kosova nisi me zj arr, por po u sh ua shumë shpejt. Bearti dhe Tea i dhanë fund lidhjes në ditëlindjen e kësaj të fundit, madje kishin udhëtuar në Turqi. Nd arja u shoqërua me kunja nga palët dhe d edikime në distancë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…