E ka bo lekun letër kjo ore… / Modelja shqiptare mbulon me para babain e saj…

E ka bo lekun letër kjo ore… / Modelja shqiptare mbulon me para babain e saj…Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Mbrëmë Françeska Jaçe festoi ditëlindjen e babait të saj, ku gjithë familja ishin mbledhur.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Bukuroshja ka treguar se ata nuk kishin po rositur një tortë për të parin e familjes, por ka gjetur një mënyrë tjetër që ta k ompensojnë këtë pjesë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Urime ditëlindjen Sh eik”, shkruan në njërën nga fotografitë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ndërsa përmes një fotografie të publikuar, ku shihen disa pjata me ëmbëlsira të vogëla, shihen dhe para të he dhura sipër tyre.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…