A E Besoni Premtimin E Daut Haradinaj Ai Premton Se Nese Behet Kryetar I Prishtines Cdo Nene Qe Linde Do Ti Marre 500 Euro.

A E Besoni Premtimin E Daut Haradinaj Ai Premton Se Nese Behet Kryetar I Prishtines Cdo Nene Qe Linde Do Ti Marre 500 Euro.

Daut Haradinaj i cili në zgjedhjet lokale që do të mbahen në vje.shtën e këtij viti do të jetë kandidat i AAK-së për kryetar të Prishtinës, ka nisur me premtimet e para.Premtimi i parë i Haradinajt ka qenë se do t’i ndihmojë me 500 euro nënat që lin.din në komunën e Prishtinës.Ai ka thënë se lehonat në qeverisjen e tij do të shpër.blehen me nga 500 euro.Këtë de.klaratë Haradinaj e bëri në emi.sionin DPT te Fidani në T7.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Lajmin për kandidaturën e Daut Haradinajt e kishte bërë të ditur krye.tari i AAK-së, Ramush Haradinaj.
“Me këtë Aleanca e konfirmon respektin për kryeqytetin, të cilin e bëri me l.igj, ia ktheu Pa.llatin e Rinisë, e përkrahu me buxhet e projekte të shumta zhvillimore. Aleanca kon.firmon po ashtu, res.pektin për qytetarin dhe qeverisjen komunale, si dhe vendosmërinë për të fituar.”, shkroi Ha.radinaj në Facebook. Sipas tij, qeverisja në nivel komunal, është veprimi më i afërt për të për.mirësuar jetën e qytetarëve. Ndryshe, Daut Haradinaj më 15 mars ka hequr dorë nga ma.ndati i deputetit.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive