VV mbyll Kosovën, ministrat e deputetët e saj në Tiranë…

VV mbyll Kosovën, ministrat e deputetët e saj në Tiranë…Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Shkaku i m asave re stri ktive të vendosura nga qeveria e Albin Kurtit, shumë kosovarë ia mësynë këtë fundjavë Shqipërisë. Një f enomen i tillë u diskutua me zhurmë të madhe në o pinion, duke pasë parasysh faktin se në këtë kohë të kri zës ekonomike në Kosovë, paratë e kosovarëve shpenzohen në një shtet tjetër.

Por, VV vet i vendosi m asat, e vet po ikën prej tyre. Madje, në Shqipëri ka shkuar edhe një ministër i qeverisë Kurti, shkruan lajmi.net..Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Bëhet fjalë për Liburn Aliun, ministër i Inf rastrukturës në qeverinë Kurti i cili sipas disa fotografive të postuara në rrjete sociale, shihet se ka marrë rrugën për në Shqipëri.

Bashkë me të në veturë është edhe kandidati për deputet i VV-së në Shqipëri, Boiken Abazi si dhe Liridona Bislimi, këshilltare komunale në Kuvendin Komunal të Vitisë..Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…