Vjen paralajmërimi i gazetarit Arian Çani: Ikni shpejt nga Shqipëria, bëni çanta gati dhe…./ Deklarata e papritur.

Vjen paralajmërimi i gazetarit Arian Çani: Ikni shpejt nga Shqipëria, bëni çanta gati dhe…./ Deklarata e papritur.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Moderatori i emisionit “Zonë e Lirë”, Arian Çani, ka bërë një p aralajmërim të fo rtë, pasi u shpreh se në Shqiëpri do të bëhet k asa ph anë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Bëni gati çantat dhe ikni të gjithë ata që më ngjajnë mua. Nuk jua them kot. Nuk e im agjinoni dot se çfarë pritet të ndodhë këtu. Të gjithë ju që s’ndjeheni këtu fare, ur gj ent. Do të bëhet ka saph anë. Duhet të ikin në Europën Perëndimore. Të gjejnë mundësinë të ikin. Nuk mund ta i magjinoni se çfarë do të ndodhë në këtë vend”, tha gazetari.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…