Vazhdon pėrplasja mes Motrave Mustafa dhe Shyhrete Behlulit

Vazhdon pėrplasja mes Motrave Mustafa dhe Shyhrete Behlulit

Të njohura për shumë hite të përbashkëta, Motrat Mustafa dhe Shyhrete Behluli së fundi po pë rballen me mosmarrëveshje.
E gjithë kjo për shkak të ‘nënave’ të tyre.

Artistet kishin menduar publikimin e një kënge kushtuar nënës. Deri këtu gjithçka ishte në rregull. Problemi doli se ato kishin planifikuar që pjesë e videos së këngës të ishin nënat e tyre të vërteta.

E para që e bëri një gjë të tillë ishte Shyhrete Behluli, e cila muajin e kaluar publikoi ‘Je e vetmja’. Pjesë e klipit ishte edhe nëna e saj.
Kjo shk aktoi re agimin e Motrave Mustafa. Ato thanë se kjo ishte ide e tyre, dhe se këngëtarja e famshme ua vo dhi.

Aku za ndaj Behlulit u dhanë edhe në emisionin ‘N’Kosovë Show’ ku ishin të ftuara Motrat Mustafa. Ato njëherit promovuan këngën ‘Çika e Nanës’ derisa në klip kanë edhe nënën e tyre.
Behluli deri më tani nuk ka r eaguar derisa për detaje të tjera shikoni videon më poshtë.