Mimoza Mustafa publikon foto me të birin, ja sa iu paska rritur ai.

Mimoza Mustafa publikon foto me të birin, ja sa iu paska rritur ai.

Këngëtarja Mimoza Mustafa edhe pse është nënë e dy fëmijëve, dhe e ka një moshë të caktuar, ajo akoma vazhdon të duket bukur dhe e freskët.

Mimoza dhe Shkumbini janë prindër të dy fëmijëve, një vajze dhe një djali.

E sot nënë Mimoza kishte publikuar një fotografi ku shihej me të birin.

Ai quhet Bojken Kryeziu dhe duket se është rritur goxha sa për ta shoqëruar të ëmën bukuroshe nëpër daljet e saj.

Vërtetë në këto pamje nënë e bir duken bukur…