Hoxhë Fatmiri Befason Me Këtë Deklaratë Për Vjosën??

Hoxhë Fatmiri Befason Me Këtë Deklaratë Për Vjosën??

Imami Fatmir Latifi ka thënë se nëse Vjosa Osmani nuk do të zgjidhej presidente, në Kosovë nuk do të vendoseshin masa të reja. Këtë deklaratë imami nga Mitrovica e than ë emisionin “Frontal”, në T7. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU
“Është një d ozë e një f rike. Nëse deri para dy kmuj nuk kishte m asa por tubime ku po ja qëllojnë këto m asa vetëm gjatë muajit Ramazan. Po të mos zgjidhen Vjosa Osmani nuk do të kishte m asa të reja, edhe pse është për tu përshëndetur zgjedhja e saj. Unë mendoj që çdokush që e ka ndie veten keq I them bëmani hallall sepse nuk e kam p rovokuar si tuatën sepse jam njeriu shumë I qetë dhe I rregullave”, ka thënë ai.