Historia që na perloti të gjithëve/ Jetimja nuk ka festuar kurrë ditëlindjen, zemrën e ka të ngarkuar me dhimbje

Historia që na p erloti të gjithëve/ J etimja nuk ka festuar kurrë ditëlindjen, zemrën e ka të ngarkuar me dh.imbje

Në emisionin “Shqiptarët për shqiptarët” në News24 këtë të premte u transmetua hi storia e një vajze në Rrëshen. Vajza e mi tur quhet Jonida. S’ka festuar dot kurrë një ditëlindje, s’ka shijuar dot kurrë k ënaqësinë e një torte me qirinj, për të shprehur mbi to dëshirat e saj fëmijërore.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Kurrë nuk kam festuar asnjë ditëlindje si gjithë të tjerët, kurrë, vetëm kur më kanë ftuar unë thosha po unë do kem ndonjë dhuratë ndonjë tortë, të paktën të isha dhe unë si fëmijët e tjerë, nuk e festojmë dot, vetëm bukë të përditshme kemi. Mami ma fsheh nuk ma tregon, ajo nuk ka mundësitë e duhura, ishte në vës htirësi, për ne për vete, nuk e shikoja dot ashtu duke qa rë”, thotë mes nga shë rime ve Jonida.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Jonida i ka sytë me lo t e zemrën nga rkuar nga dhi mbja për veten e nënën e saj. Po pse? Cili është fati i saj? Cila është jeta e saj. Gjatë emisionit këtë mbrëmje ju do të mësoni gjithcka për Jonidën e vogël, që ka mbetur jetime. Thirrja e Elvisit, Sidritit dhe Eneidës për ndihmë sot do të jetë pikërisht për të.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…