Heroi 5 vjeçar shpëton nga flaķët 7 anëtarët e familjes

Heroi 5 vjeçar shpëton nga flaķët 7 anëtarët e familjes.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

He roi 5 vjeçar shpëton nga f lakët 7 anëtarët e familjes,Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Një djalë pesëvjeçar ka bërë një veprim her oik teksa shpëtoi 7 anëtarët e familjes nga fl akët në shtëpinë e tyre në Kingston të SHBA-ve të dielën në mëngjes.

Ai fillimisht tërhoqi motrën e tij të vogël përmes dritares së dhomës së gjumit të tyre para se të kthehej për të shpëtuar qenin e tij dhe n dezi a larmin për të zgjuar pjesëtarët e tjerë të familjes së tij, shkruan Daily Mail.

Për fat të mirë asnjëri prej tyre nuk ka lë ndime se rioze, ndërsa he roi i vogël p ësoi vetëm një dje gie të lehtë në dorë.

Zj arri në banesën e tyre kishte s hpër th yer natën si p asojë e një sh këndije e lektrike.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…