Fansi I Kërkon Leje Për Të Bërë Portretin E Saj Tatuazh, Moderatorja E Njohur Shqiptare I Jep Përgjigjen…

Fansi I Kërkon Leje Për Të Bërë Portretin E Saj Tatuazh, Moderatorja E Njohur Shqiptare I Jep Përgjigjen…

Shumë fansa kanë shkuar në e kstreme për të shprehur dashurinë apo pëlqimin e madh që kanë ndaj një personazhi të famshëm. Ka pasur edhe nga ato r aste kur kanë zgjedhur që portretin e personazhit të tyre të preferuar ta g dhe ndnin përgjithmonë në t rup.

Të tilla raste nuk kanë qenë të pakta në Shqipëri, pasi kemi parë shumë p erona që kanë bërë tatuazh në kraharor ose në krahë fytyrat e VIP-ave… per me teper me p0shte dhe ju dal1n pa.mjet e saj eksluz1ve