Është Plakur Sa Nuk Njihet Po Ja Sa Bukur Vishet Në Kur Del Në Qytet Drita E Familjes Moderne.

Është Plakur Sa Nuk Njihet Po Ja Sa Bukur Vishet Në Kur Del Në Qytet Drita E Familjes Moderne.

Myrvete Kurtishi gjithmoë do të mbahet mend për rolin e saj të Dritës në serialin vendor ‘Familja Moderne’. Shquhet për talent në fushën e aktrimit dhe është një aktore shumë e kërkuar në teatrin e Kosovës. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Myrvetja ndonëse gëzon një po pullaritet të madh në publikun Kosovar, për j etën e saj pri vate dimë pak, pasiqë aktorja është shumë e r ezervuar në këtë drejtim. Kanë kaluar shumëvite që nga përfundimi i serialit dhe ‘Drita’ ka ndryshuar shumë. Vitet kanë lënë g jurmë në fytyrën e saj, por Myrvetja ka të njëjtin stil me shumë shije kur prezantohet. Ja çfarë zonjë është ajo kur del në qytet. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT