Ekspertja 12-vjeçare nga Anglia rinovon shtëpinë e saj për vetëm 125 dollarë.

Ekspertja 12-vjeçare nga Anglia rinovon shtëpinë e saj për vetëm 125 dollarë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Me ndihmën e nënës së saj, 12-vjeçarja Bea nga Anglia “rifreskoi” të gjitha dhomat në shtëpinë e tyre, me një bu xhet prej vetëm 125 dollarësh.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Meqenëse të gjithë ne kryesisht rrimë në shtëpi këtë vit, shumë njerëz kanë pasur mundësinë të zbulojnë talentet e tyre të fshe hura dhe të gjejnë shumë hobi të rinj.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Bea nga Britania e Madhe bëri të njëjtën gjë.

Nëna e 12-vjeçares Bea është e ksperte në projektet “bëje vetë”, kështu që vajza dëshironte të mësonte diçka prej saj, gjë që e bëri atë vetë një eksperte.

Bea e vogël arriti të “freskojë” disa dhoma të shtëpisë, me një b uxhet prej vetëm 125 dollarësh.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…