E dashura shfaqet papritur dhe jep lajmin: Jam shta/tzënë/Shpat Kasapi largohet në mes të emisionit

E dashura shfaqet papritur dhe jep lajmin: Jam shta/tzënë/Shpat Kasapi largohet në mes të emisionit

Këngëtari Shpat Kasapi është një nga personat më të komentuar në media dhe në rrjetet sociale. I ftuar në emisionin ‘Kojshia Show’ ku i ka ndodhur një e papritur. Në mes të intervistës një vajzë hyn papritur në studio dhe ulet pranë këngëtarit.

Vajza u shpreh se ishte modele dhe e dashura e këngëtarit. ‘Unë me Shpatin kemi diçka pak më të ngushtë, janë gjëra se rioze, familjare, i kemi hyrë shumë thellë muhabetit, është s erioze kjo temë. Thjesht Shpati nuk do ta pranojë, nuk e di se cilat janë arsyet. Ne po presim një bebe’- shprehte vajza.