Bora Zemani ‘Injoron’ Arjan Konomin, Na Prezantoi Me Opînionistin E Ri

Bora Zemani ‘Injoron’ Arjan Konomin, Na Prezantoi Me Opînionistin E Ri.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Bora Zemani është ndër moderatoret më të dashura të ekranit shqiptar. Edhe pse e re në moshë ajo drejton emisionin më të ndjékur nga shqiptarët, ‘Për’Puthen’.

Bora përveçse një prezantuese mjaft e suksesshme njihet për fi zikun e përsosur dhe për bukurinë e saj.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ajo është një përdòruese aktíve e rrjéteve socíale ku publikon foto nga momente të ndryshme te j etës… per me teper Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…