Biznesmeni “i pangopur”, jeton me gruan dhe 30 të dåshurat e tij dhe kërkon sërish

Biznesmeni “i pangopur”, jeton me gruan dhe 30 të dåshurat e tij dhe kërkon sërish

Bi znesmeni i duhanit Travers/Beynon jeton në në Australi së bashku me gruan e tij 27-vjeçare Taesha, dhe me dy të dashura të tjera të pë rhershme, Nisha 22 vjeç dhe Krystal 21 vjeç.E megjithate, ai duket se eshte i “pangopur”.Në festat që organizon në fundjavë në vilën e tij, numri i vajzave shkon në rreth 30 me të cilat kalon n atën.

Në një intervistë për “Daily Mail”, bi znesmeni thotë se bashkëshortja e tij nuk e ka aspak pr oblem që ai fle edhe me 30 femra të tjera. Sipas 46-vjeçarit, jeta e tyre martesore funksionon sepse Taesha e dashuron je tën e tyre s ek su ale dhe i pëlqen vajzat e tjera.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ndërkohë, vet ajo shprehet: “Unë dhe Tr avers kemi një martesë dhe mar rëd hënie të fortë.Kalojmë shumë kohë së bashku. Ndihem sikur jam gjithmonë në qendër të vëmendjes së tij”.Nga ana tjetër, biz nesmeni shtoi se ka një pr oces shumë të rreptë të përzgjedhjes së të dashurave të tij dhe gjithmonë është në kërkim për vajza të tjera.