Avokati shqiptar martohet me shokun e ngushtë: Jemi të lumtur së shpejti do bëjmë edhe fëmijë.

Avokati shqiptar martohet me shokun e ngushtë: Jemi të lumtur së shpejti do bëjmë edhe fëmijë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Nick Nikiç, shqiptari nga Mali i Zi, lindur dhe rritur në New York dhe avokat në një ko mpani pr ivate është martuar me një p rokuror amerikan Mathew, me një dasmë me çifteli e tu panë në Amerikë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

I pyetur nga Bieta nëse mendojnë për fëmijë, Nick u përgjigj:Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Po, ne të dy duam shumë të jemi prindër dhe po thashë jo, më v r et gjyshja. Gjyshja është shoqja ime më e ngushtë, drita e syve të mi.

Gjyshja është shumë mendjehapur”, tha ai.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…