Rrëfimi I Majlindës Nga Tirana: Kapa Burrin Duke Trådhtuar, Tani Dua Edhe Unë Kush…

Rrëfimi I Majlindës Nga Tirana: Kapa Burrin Duke Trådhtuar, Tani Dua Edhe Unë Kush…

Një 36-vjeçare nga Tirana telefonoi në emisionin e të shtunës në “Aldo Morning Show” nga ku kërkoi njohje pasi ishte d ivorcuar nga bashkëshorti. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Majlinda tha se shkak i di vorcit me bashkëshortin ishte tra dhtia pasi siç tregon ajo e ka ‘kapur’ me një tjetër. Ajo tregon se i kishte lexuar mesazhet dhe bashkëshorti e kishte pranuar. “Unë jam Majlinda, jam 36 vjeç/Pak sekonda pasi ta kaloni m arketingun shfaqen pamjet