Luana Vjollca ndryshon look, por sytë shkojnë te tatuazhi në “zonën e nxehtë”

Luana Vjollca ndryshon look, por sytë shkojnë te tatuazhi në “zonën e nxehtë”Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Këngëtarja dhe moderatorja e njohur shqiptare, Luana vjollca gjatë këtyre ditëve bëri një ndryshim dr astik në pamje. Ajo i leu flokët e saj në ngjyrë portokalli, duke marrë kështu një pamje ndryshe nga ajo e zakonshmja prej biondeje.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Në njërën prej fotografive, Luana gjithashtu vuri në dukje pak nga tatuazhi i saj në zo nën i ntime. “Flokët e kuqe janë të r rezikshme”, shkroi këngëtarja dhe moderatorja në mbishkrimin e këtyre fotografive.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…