I martuar dhe me fëmijë? Fatjoni ‘PërPuthen’ rrëfen të vërtetën!!

I martuar dhe me fëmijë? Fatjoni ‘PërPuthen’ rrëfen të vërtetën!!Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Fation Kuqari, ish-konkùrrénti i programit “Për’Puthen” ka qenë së fundmi i ftùar në emisionin ‘Glamour Zone’. Për herë të parë ai sqaroi publikun në lídhje me një foto, e cila solli mjaft re àgime në rrjet.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë

Fationi shfàqej pranë një vajze, e cila po shtýnte karrocën e një foshnje. U tha se Fationi ishte baba, dhe kishte gënjyer publikun.“Asnjëherë”. Përsa i përket pyetjes se a ka tràdhtuar ai, Fationi u përgjigj:
“Unë jam tip shumë i qëndrueshëm, por të them të drejtën, kam tràdhtuar. Njëherë e kam bërë dhe ia kam thënë. Ndàrja ime erdhi pikërisht se ia thash.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë

Por, i’a thash qëllímisht, sepse isha lod hur shumë, gjatë gjithë kohës ishte, tërhíq e mos e këpùt. Kimia kishte mbaruar dhe ajo po ma bënte të vështírë këtë pjesë.
I thash: ‘Moj, po të tràdhtoj. Nuk të dua më. Më lér rehat.’ Ajo ishte bërë shumë e fíksuar me mua. Edhe pasi ia thash, më tha sërish: ‘S’ka gjë. Vazhdojmë.’”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë