Gazetari Gjerman “dridhë“ gjithë Ballkanin ! Zbulon planet qe i ka Albin Kurti mbi Kosovën….

Gazetari Gjerman “dridhë“ gjithë Ballkanin ! Zbulon planet qe i ka Albin Kurti mbi Kosovën….

Gazetari gjerman i te per ditshmes se famshme, Frank furter Allgemeine Zei tung, Michael Martens, i cili e ka mbeshtetur rrugen e Albin Kurtit drejt karriges se krye ministrit te Kosoves, po shprehet i b efasuar nga v eprimi i kryetarit te Levizjes Vete vendosje per te marre pjese ne zgjedhjet parlamentare ne Shqiperi.

Martens ka publíkuar nje artikull me titullin Endrrat e medha shqiptare, duke shkruar se Krye ministri i Kosoves Kurti eshte ne zgjedhje ne Shqiperine fqinje. Nje de ge e partise se tij po Iu fton per votat dhe enderron per nje bashkim te te dy shteteve.

Ai tha se partia e Kurtit nuk ka ardhur ne p ushtet ne Kosove per re.to.riken e saj te Shqiperise se Madhe, por per ta re.formuar Kosoven.

Vete vendosje, partia e Krye.ministrit te Kosoves Albin Kurti, nuk u zgjodh per re.to.riken e tij te Shqiperise se Madhe. Premtimi per ta re.for.muar Kosoven ishte th elbesor. Por Vete vendosje g aron per votat ne zgjedhjet e ardhshme parlamentare ne Shqiperine fqinje, ka shkruar gaztari Gjerman Michael Martens.