Flet gruaja shqiptare që u “akuzua për sehire”. Asgjë s’është e vërtetë

Flet gruaja shqiptare që u “akuzua për sehire”. Asgjë s’është e vërtetë ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Gruaja Nexhmije Rustemi dhe vajza e vllaut të saj për të cilat qarkulloi në internet se kinse ajo i bën “sihir” është e lajm i r remë, dhe se nuk ka asgjë të vërtetë.ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Dasma ka ndodhur më 5 gusht në vitin 2018, dhe vajza që luan në dasëm nuk është nusja e re për të cilën u r aportua në disa portale, por ajo është vajza e vëllaut të gruas Nexhmije Rustemi, shkruan TetovaSot.

Videoja është inc izuar nga një dasmor, dhe më pas ai e ka shpërndarë në rrjetet sociale duke shpërndarë video të rr eme, kinse halla i bën “sihir” nuses së re.
Për këtë dëshmi është edhe videoja që është publikuar në facebook, ku flasin dy vi ktimat që qa r kulluan në i nternet disa ditë më parë. ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…