E pabesueshme: Për 11 orë ja sa qytetarë nga Kosova shkuan në Shqipëri

E pabesueshme: Për 11 orë ja sa qytetarë nga Kosova shkuan në Shqipëri.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Qeveria e Kosovës këtë javë nxori m asat e reja për mb rojtje nga COVID-19, e një nga mvasat ishte edhe mbyllja e gastronomisë si dhe e qendrave tregtare.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Në vendimin e Qeverisë po ashtu është bërë e ditur edhe kufizimi i lëvizjes nga ora 22:00 deri në orën 05:00 të mëngjesit, mirëpo në vendim nuk është marr ndonjë masë ndaluese apo kërkesë për të “pajisur me test negativ PCR për qytetarët që udhëtojnë në drejtim të Shqipërisë dhe anasjelltas”.

E për këtë që nga mbrëmja e së enjtes, mbi pesë qytetarë nga Kosova ia kanë mësy Shqipërisë, pasi sot në vend është edhe ditë pushimi, shënohet 13 vjetori i Ku shtetutës së R epublikës së Kosovës.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…