Duda Balje merr gjithmonë vëmendjen, por a ia keni parë vajzën e saj simpatike??

Duda Balje merr gjithmonë vëmendjen, por a ia keni parë vajzën e saj simpatike??Ju ft0jmë tē nd1qn1 v1de0n më p0shtë …

Ajo arrin të shfaqet pothuajse çdoherë në formë.

Duda Balje komentohet në media rozë për dukjen e saj e cila merr vëmendje me veshjen.Ju ft0jmë tē nd1qn1 v1de0n më p0shtë …

Edhe së fundi ka publikuar një imazh pranë vajzës të cilat po duken si dy shoqe, simpatike dhe jo shëse.Ju ft0jmë tē nd1qn1 v1de0n më p0shtë …

Siç shihet në imazh kanë përdorur edhe f iltër për ta shfaqur më të pastër foton megjithatë po duken bukur.Ju ft0jmë tē nd1qn1 v1de0n më p0shtë …

Ndryshe, Duda Balje në këto zgjedhje nuk ka arritur të fitoi votat për deputete në Kuvendin e Kosovës.Ju ft0jmë tē nd1qn1 v1de0n më p0shtë …