Butrint Imeri me maskë “Louis Vuitton”, e cila kap vlerën e 200 eurove.

Butrint Imeri me maskë “Louis Vuitton”, e cila kap vlerën e 200 eurove.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Këngëtari i njohur shqiptar, Butrint Imeri, shquhet për paraqitjet e tij un ike dhe me stil.

E për t’u dukur gjithnjë në modë, këngëtari duket se ndjek me shumë interes trendët më të fundit dhe nuk kursehet për veshjet e tij.

Në një fotografi të publikuar së fundmi në rrjetin social Instagram, Imeri ka pozuar pranë bregdetit me një maskë të markës “Louis Vuitton”, e cila ka një çmim të konsiderueshëm.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Kjo maskë prej lëkure ngjyrë kafe, me hije të zeza, dhe me detaje të m arkës, ka vlerë prej rreth 243 dollarëve, që përkthyer në euro i bien rreth 204.

Mirëpo në fa qen zy rtare të shitjeve, maska në fjalë tashmë ka një çmim të zbritur prej 74 dollarëve, apo 62 eurove.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…