Antonelën e duan nuse në Kosovë/ Habit konkurrentja e P’ërputhen me komentin e saj

Antonelën e duan nuse në Kosovë/ Habit konkurrentja e Pë’rputhen me komentin e saj.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Antonela pak ditë më parë u pajtua me Atdheun dhe ka kërkuar që të njihet me të, duke i bërë kërkesë produksionit që ta rikthejë në emision. Përveç Atdheut, edhe qytetarët të tjerë nga Kosova e duan Antonelën, dhe këtë e tregon vetë konkurrentja, përmes një story në Instagram.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“A mendon që shkaku që je më e mira aty të xh eloxojnë, edhe djemtë që spo ju jep sha nsin me ju pë rul askujt”, I shkruan ndjekësi mesazh në Instagram.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…