Unë jam l*v ira Modelja e nohur shqiptare që bën bujë për çdo gjë që bën….

Unë jam l*v ira Modelja e nohur shqiptare që bën bujë për çdo gjë që bën….Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Super modelja Vildane Zeneli me çdo lëvizje të saj di të krijoj lajm. Një foto e saj, video apo set fotografik ku shfaq linjat e saj b om bas tike mbush titujt /Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

E natyra e saj pa kom plekse është dës hmuar së fundmi edhe në një intervistë në emisionin ‘6 Ditë pa Ermalin’. Në një pjesë të intervistës, Vildanja tregon aftësitë e saj në i mi ti mi n e theksit indian dhe atij rus/Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet