U shfaqën në ekran si armike të përbetuara, Jasmina dhe Ola jetojnë në një shtëpi? (VIDEO)

Pas shumë kohësh në “Për’puthen” pati një hyrje të re edhe në radhët e vajzave. Konkurrentja më e re quhet Gladiola Zeneleaj dhe ajo ju bashkua emisionit në një mënyrë shumë të pazakontë. Ajo qëndroi e fshehur pas një dere dhe bëri një kërcim seksi për të gjithë djemtë. Kështu ajo fitoi menjëherë vëmendjen e të gjithëve dhe Gladiola nuk u rezervua fare duke shprehur direkt pëlqimet e saj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Është tokë e zënë më vjen keq. Lodhu sa të duash me Andin se nuk ke ku shkon. Mund të rrish ditë e natë ti duke u deklaruar lodhu sa të duash. Duket njeriu i mirë që merr kënaqësi që prish çiftet”, u shpreh Jasmina për vajzën e re. Më pas Gladiola zbuloi se thumbat me Jasminën nuk vijnë nga hiçi, sepse më parë ato kanë qenë shoqe me njëra-tjetrën, por prej 2 vitesh nuk flasin më. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU