Tentuan për 43 vite të kishin një fëmijë, gruaja 68 vjeç dhe burri 70 bekohen me binjakë në pleqëri.

Tentuan për 43 vite të kishin një fëmijë, gruaja 68 vjeç dhe burri 70 bekohen me binjakë në pleqëri.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Një grua 68-vjeçare dhe burri i saj, 70 vjeç, kanë mirëpritur binjakët në atë që mj ekët po e quajnë ‘mrekulli’.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Margarett Adenuga dhe Noah, nga Nigeria, ishin përpjekur për një fëmijë për 43 vitet e fundit.

Ajo më në fund ngeli sht atzënë përmes I V F (Fert ili z imi In V itro) vitin e kaluar pas tre përpjekjeve të dës/htu/ara në tra jtim.

Noe tha për TVC News se ai kurrë nuk hoqi dorë nga të pasurit fëmijë pasi ju tha se ai do të ‘njihej në të gjithë botën’ në një ëndërr në 1996.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Mj ekët e fe.rtil.it.etit par alajmëruan çiftin se sh.tatzënia do të ishte e rr.ez.iksh.me për Margarett, megjithatë ata vazhduan përpara.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Spi tali Mësimor i Universitetit Lagos, i cili nuk bëri I.VF, monitoroi g jendjen e saj derisa vendosi të bënte një ce.za.ria.n në 37 javë.

Dr Adeyemi Okunowo, i cili mbajti foshnjat, e përshkroi lindjen si një “mrekulli”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Noe tha që ai më parë udhëtoi në Mbretërinë e Bashkuar me gruan e tij për t’iu në.nsh.tru.ar një proçedure.

Nuk është e qartë nëse ata morën r aundin e tyre të fundit të I V.F në Britani.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…