“Tërbohet” vlonjati, gjen gruan dhe vjehrrën në krevat me një burrë tjetër..(VIDEO)

Nuk janë të pakta rastet ku tra.dhëtia është prezente edhe në ç iftet shqiptare. Një martesë ka përfunduar në divorc, pasi një burrë nga Vlora ka kapur gruan me të dashurin në shtëpi.Burri, i cili kishte merak ta linte gruan vetëm në shtëpi, kishte marrë vjehrrën që të qëndronte me të. Mirëpo, nënë e bijë duket se nuk e kanë patur problem që të ftojnë në krevat edhe një mikun e tyre..Ju ft0jm te shtypn1 v1de0n me p0shte:

Sipas gazetarit të “Aldo Morning Show”, pas këtij episodi aspak të këndshëm burri është divorcuar nga gruaja. Ai kishte vendosur një ditë të kthehej më herët se zakonisht nga puna, kur sapo hapi derën e shtëpisë u përballë me një skenë të pahijshme duke gjetur gruan sëbashku me vjehrrën në shtrat me një tjetër.Ju ft0jm te shtypn1 v1de0n p0shte:
Gazetari raporton ngjarjen në Aldo Morning Show: