Të Aktori Se Harron Që Është Na Ka Bërë Krenarë Në Bo Shqiptar Ka Një Kërkesë Për Të Gjithë Ne Dua T’u Njoh…

Të Aktori Se Harron Që Është Na Ka Bërë Krenarë Në Bo Shqiptar Ka Një Kërkesë Për Të Gjithë Ne Dua T’u Njoh…

Aktori shqiptar me famë nd ërkombëtare, Jim Belushi, kohë më parë ka pranuar rr ënjët shqiptare.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Lidhur me këtë, ai foli edhe në st atusin e tij të fundit në rrjetet sociale, ku shprehur dëshirën që të njohë sa më shumë shqiptarë kudo në botë.
Në postimin e tij, Belushi kërkon nga fansat me origjinë shqiptare që ta shpërndajnë sa më shumë, në mënyrë që të krijojë lidhje të afërta me ta.