Sheikët na morën Encën, këngëtarja largohet nga Shqipëria…?

Enca ka udhëtuar së fundmi në Dubai, (jo për gjë po kush nuk ngeli pa shkuar) dhe nuk dimë si priti të kalonte kaq kohë. E mes fotove me rroba banjo, duke kënduar, duke pozuar me filtrat tipikë, Enca na tregoi se e sheh veten duke jetuar në Dubai. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Fansave me siguri nuk do ju vijë mirë nëse ajo do largohet vërtetë, por rëndësi ka lumturia e saj. E një vend aq luksoz, ku e mbajnë me të mira, surpriza e shumë gjëra të tjera do ishte perfekt për të gjithë. Veçanërisht për një vajzë të re që thjesht do të shijojë jetën në sytë e miliona ndjekësve të saj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU