Sa shpejt u bë pishman/ Mevlani tha që donte Ledjanën, po habit me deklaratën: Bëra gabim që….

Sa shpejt u bë pishman/ Mevlani tha që donte Ledjanën, po habit me deklaratën: Bëra gabim që….Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Mevlani ka habitur me postimin e tij të fundit në rrjete sociale, që vjen vetëm një javë pas deklaratës së tij se në “Përputhen” është vetëm për Ledjanën.

“D ënimi më i madh në jetë është kur dashuron personin e gabuar”, shkruan Mevlani krah një fotoje të tijën, shoqëruar me këngën “Love Story”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Deklarata menjëherë ka marrë vëmendje të madhe dhe fansat tani duan të dinë më shumë ç’po ndodh në një kohë kur të gjithë mendonin se njohja e tij me Ledjanën po shkonte për mrekulli.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…