Një 53 vjeçare si Mihrije Braha, mahnit me linjat/trupore!

Një 53 vjeçare si Mihrije Braha, mahnit me linjat/trupore!Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Mihrije Braha bërë për vete shumë a dh uru es, që nga dalja e parë në skenë.

Ajo u veçua si një femër e bukur, me stil, elegancë dhe plot s harmë.

Duke qenë pjesë e ekranit televiziv për vite të tëra, ajo çka vërejmë është se edhe pse vitet ikin, Mihrija vetëm po rinohet.

Në disa imazhe të publikuara në Instagram, ajo pozoj e veshur me një veshje të veçantë, duke vënë në pah/hiret.

Si 53 vjeçare ajo po vazhdon t’i mahnit të gjithë me bukurinë e saj un ike.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…