Ledjana Pamje InTime Me Mevlanin, Kurse Komenti Epik I Antonelës: E Myte…

Ledjana Pamje In.Time Me Mevlanin, Kurse Komenti E pik I Antonelës: E M yte…Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0në p0shtë…

Antonela,Mevlani,Ledjana 3shja e famshme e emisionit padyshim. Sot Ledjana ka publikuar disa pamje me Mevlanin n’instagramin e saj z yrtar. Por nuk kishte si te mungonte dhe r eagimi i Antoneles. Komenti E pik i Antonelës: ” E My teee…haha ”… sht1p me p0shte dhe ju del v1dj0 e pl0te