LAJMI FUNDIT: Albin Kurti dhe Vjosa sigurojnë 200 mijë vaksína Pfizer

LAJMI FUNDIT: Albin Kurti dhe Vjosa sigurojnë 200 mijë vaksína Pfizer.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe presidentja Vjosa Osmani, duket se kanë arritur të si gurojnë 200 mijë vaksína antíCOVíD. Këto vaksina janë të prodhuesit Pfízer.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Burime të ‘Presheva e jonë’ brenda zyrës së kryeministrit Kurti, bëjnë me dije se këtë javë pritet që në Prishtinë të arrijnë 200 mijë vaksína antíCOVíD dhe menjëherë pas kësaj do të fillojë vaksínimi masív i qytetarëve nëpër shtatë qendra të Kosovës.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…