Kjo është Nëna shqiptare e cila e shkatërroi ushtrinë serbe në Koshare (VIDEO)

Ish komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Nasim Haradinaj ka qenë i ftuar në “N`Kosovë Show”. Nasim Haradinaj e ka treguar një histori që kishte ndodhur në luftën e fundit në Koshare. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

”Më bëri përshtypje, sa po rrini knej pse spo dilni me bo një aksion është krej kollaj unë i thash moj loke kishe dojsha mi tregu që t`i nuk din çka është lufta. Tha jo lokja ta vizaton planin se unë jam kanë ushtare e Enver Hoxhës ta bëjë skicën. I thash bëma pra planin, e bëri planin. Shkuam dhe qa ditë i keni të lajmëruar 48 serb të vr.am. Na nuk mendojna që janë kanë 48, ne mendojm qatu diku 70-80″ tha Nasim Haradinaj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT