I Ka Mbushur 38-Vjec Dhe S’ka Gjetur Ende Burrë/ Rrëfehet Albana Osmani: ‘Dua Burrë Të Főrtë Të Më …

I Ka Mbushur 38-Vjec Dhe S’ka Gjetur Ende Burrë/ Rrëfehet Albana Osmani: ‘Dua Burrë Të Főrtë Të Më …Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Moderatorja e njohur Albana Osmani prej vitesh nuk ka dal ne nje emision te sajin si dikur qe ishte nje nder me te ndj ekurat.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ne r ubriken “N`ferme” tek emisioni “E Diell” Albana ka treguar d etaje nga jeta e saj. Ne rrefim e siper ajo e ka nenkuptuar se eshte ne nje lidhje por nuk ka treguar me tej. Megjithate ka thene se tanime ka mesuar shume nga te gjitha llojet e r aporteve mes njerezve dhe e sheh j eten me nje tjeter sy.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…