Gjyste Vulaj shkon në plazh dhe i heq të gjitha në këtë kohë, mban gjõksin me duar

Gjyste Vulaj shkon në plazh dhe i heq të gjitha në këtë kohë, mban gjôksin me duar.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë.

Gjyste Vulaj është një nga këngëtaret i konike që edhe pse është tërhequr nga muzika, këngët e saj vazhdojnë e dëgjohen ende.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë.

Ajo jeton prej vitesh në Amerikë aty ku ka krijuar dhe familjen e saj. Tashmë që rregullat ndaj koronavirusit janë le htësuar njerëzit e kanë më të lehtë të dalin dhe të shëtisin.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë.

Pikërisht këtë gjë ka bërë dhe Gjystja. Mirëpo me një ndryshim, ajo i ka hequr të gjitha në plazh, madje mund të themi se ajo është t o p l e s s, si një mënyrë për të treguar lirinë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë.

Duke mbajtur gjo ksin me dorë, Gjystja ka bërë një story në instagram aty ku tregon se ndodhet në plazh duke marrë rrezet e diellit.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë.