Gjyshi blen autobus për 10 nipërit e mbesat për ti çuar çdo mëngjes në shkollë.

Gjyshi blen autobus për 10 nipërit e mbesat për ti çuar çdo mëngjes në shkollë.Ju ft0jmë rë nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Një gjysh në Oregon i bëri familjes së tij një dhuratë të papritur për Kri.shtlindje: një autobus të verdhë shkolle.Ju ft0jmë rë nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Doug Hayes surprizoi 10 nipërit e mbesat me autobusin me emrin ‘.Gran.df.ather Expr.ess’, kur e dërgoi në shtëpi të mërkurën.Ju ft0jmë rë nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Hayes tha se bl erja e autobusit ishte një ide e mirë për fëmijët që ti dërgojë në shkollë çdo ditë.Ju ft0jmë rë nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Pesë prej nipërve e mbesave shkojnë në shkollën katolike Paideia Classical Christian School që nuk ka mjete t ransporti. Ndaj prindërit e tyre janë të detyruar ti dërgojnë vetë në shkollë.Ju ft0jmë rë nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ndërsa 5 të tjerët ende nuk kanë filluar shkollën. Kështu që zgjidhja ishte bl erja e një autobusi dhe fëmijët do arrijnë në shkollë për 20 minuta.Ju ft0jmë rë nd1qn1 v1de0n më p0shtë…