E FUNDIT: Aplikoni, supermarketi gjerman “Lidl” punëson në vend…

Zinxhiri ndërkombëtar i supermarketeve gjermane Lidl po rekruton staf në Maqedoni. Në varësi të pozicionit, kërkohet të paktën 2 vjet përvojë, njohuri të mira të gjuhës angleze ose gjermane. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Pas hyrjes në Slloveni, Kroaci dhe Serbi, zinxhiri gjerman i shitjes me pakicë Lidl do të hapë supermarketin e tij të parë në Maqedoninë Veriore, sipas portalit të specializuar “Revista Evropiane e Supermarketit” (ESM), me qendër në kryeqytetin irlandez Dublin. Kompania gjermane së fundmi regjistroi filialin e saj në vend me emrin “Lidl Maqedonia Veriore”, e cila do të jetë nën juridiksionin e degës Bullgare të “Lidl”.

Menaxherët bullgarë nuk kanë dhënë më shumë detaje deri më tani, pavarësisht raporteve se ata tashmë janë duke biseduar me kryetarët e bashkive për vendndodhjet e mundshme në disa qytete anembanë Maqedonisë. Për nevojat e Lidl, The HeadHunter Group, kompania e rekrutimit publikon reklama që mund t’i shikoni duke klikuar KE TU