Djaloshi Me Vetëm 8 Vjet E Përfundon Shkollën E Mesme Dhe Regjistrohet Në Fakultet.

Djaloshi Me Vetëm 8 Vjet E Përfundon Shkollën E Mesme Dhe Regjistrohet Në Fakultet.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Djaloshi tetëvjeçar nga Belgjika tashmë e ka marrë diplomën e shkollës së mesme, por jo vetëm kaq, ai së shpejti do ta ketë edhe indeksin e fakultetit. BBC e sjellë tregimin e mrekullueshëm për djaloshin nga Belgjika i cila me vetëm tetë vjet e ka përfunduar shkollën e mesme dhe është regjistrua në fakultet. Tetëvjeçari Laurent Simons, babai i të cilit është belg, kurse nëna holandeze, e ka koeficientin e in teligjencës 145.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ai ka arritur ta përfundojë shkollën e mesme dhe ta marr diplomën. Shkollimi ishte paraparë gjashtë vjet për shkollë të mesme, por ai ka arritur ta përfundojë për një vit e gjysmë…Në një intervistë për radio stacionin/RTBF, Laurent ka zbuluar se lënda e preferuar për të është matematika, “pasi që është e gjerë, ka statistika, gjeometri, algjebër”.Ai planifikon që pas përfundimit të shkollës së mesme të pushojë dy muaj, e më pas të niset drejt fakultetit.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Dëshira e tij është që të merret me kom pjuterë, por e tërheqë edhe puna e k irurgut dhe a stronautit.“Nëse nesër ndërron mendje dhe vendos të bëhet zdrukthëtar, do ta mbështesim, e rëndësishme është që ai është i lumtur”, ka thënë babai i tij, dhe ka shtuar se Laurenti gjithmonë ka qenë fëmijë i veçantë, nuk ka dashur të luaj me fëmijët tjerë e as me lodra.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…