Analisti turk nxjerr flamurin shqiptar në Emision dhe thotë: Këta e kanë shkruar historinë e vërtetë….

Analisti turk nxjerr flamurin shqiptar në Emision dhe thotë: Këta e kanë shkruar historinë e vërtetë….

Analisti turk ka shpalosur flamurin shqiptar në emision duke thënë së këta e kanë shkruar h istorinë e vërtetë. An alisti turk Ahmet Cakar në emision nuk e ka mbajtur veten dhe ka shprehur hapur dashurinë për shqiptarët dhe për tr iumfet tona si popull gjithandej.Pra e keni vide0on me poshte shikoni