93-vjeçari ndahet nga bashkëshortja: Kam një tjetër, dua të rindërtoj jetën time..

Kështu duhet të ketë menduar një pensionist nga Arezzo i Italisë, i cili vendosi që të ndahej nga bashkëshortja e tij, 7 vite më e re se ai. Sikur ndodh në shumë martesa, edhe në këtë rast ka hyrë në skenë një person i tretë, një zonjë pak a shumë e moshës së çiftit. Sipas mediave italiane, 93-vjeçari e ka njohur atë në një klub nate dhe është dashuruar marrëzisht me të. Ndërkohë bashkëshortja e tij nuk e ka marrë aspak mirë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT