8 vite nga vdekja misterioze e SokoI Olldashit, ç’bën sot gruaja e tij..

Ish deputeti i PD, Sokol Olldashi h umbi j etën gjashtë vite më parë në një aks ident në rrugën Elbasan-Tiranë.
Vd ekja e ish deputetit ishte një hu mbje e madhe për familjen dhe për këdo që e njihte dhe kishte punuar me të.

Olldashi bën 7 vite që është Iarguar nga kjo je të, ndërsa familja e tij bashkëshortja dhe djemtë janë treguar gjithnjë të rezervuar sa i përket ekspozimit në media.
Ka qenë nëna e tij, Kozeta Olldashi dhe i vëllai Ardiani që shpesh ndajnë kujtimet e Sokolit.

Ndërkohë Enkelada, bashkëshortja vijon karrierën e saj si juriste dhe pedagoge.
Në një postim të shpërndarë nga vjehrra e saj, Kozeta zbulon se ajo do të jetë lektore në një trajnim të rëndësishëm me temë “Sfidat dhe Perspektivat e Drejtësisë në Shqipëri” , i cili do të mbahet në datën 26 Janar 2020.