Vjosa Osmani e paska motrën pa asnjë behane….

Vjosa Osmani e paska motrën pa asnjë behane….Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n në p0shtë…

I pamë të gjithë, dy vajzat, bashkëshortin, nënën dhe babain e presidentes së Kosovës Vjosa Osmani.

Quhet Blinera Osmani.

Nuk ngjasojnë fort mes vete, por kanë diçka të përbashkët, shenjat dhe m imi ka.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n në p0shtë…

Nuk ngjasojnë fort mes vete, por kanë diçka të përbashkët, shenjat dhe m im ika.

Shikojini disa foto të saj dhe vlerësojeni vet….Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n në p0shtë…